Op ons fotoshoot pagina vind je al onze prijzen en pakketten voor een zwangerschap fotoshoot. Om jullie een beter beeld te geven, hebben wij dit blogbericht geschreven over een zwangerschapshoot.De zwangerschap fotoshoot vindt plaats in onze fotostudio in Barendrecht of op een buitenlocatie naar keuze. Zo hebben wij regelmatig fotoshoots in Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Dordrecht en omgeving.

Bij een studio fotoshoot zwangerschap Rotterdam plannen wij samen een datum voor de fotoshoot wat jullie het beste uitkomt. Het liefst plannen wij de zwangerschapsfotoshoot Rotterdam in rond week 32 van je zwangerschap. Mocht op het laatste moment om bijvoorbeeld medische redenen de fotoshoot niet door kunnen gaan, hebben we nog genoeg tijd om de afspraak te schuiven. Het beste periode voor de zwangerschapshoot is namelijk tussen week 30 en 35. Onze fotostudio is heel makkelijke te bereiken vanuit Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen en omgeving. Parkeren kan direct voor onze deur en is gratis. Bij een zwangerschap fotoshoot buiten, wordt de fotoshoot op hetzelfde manier ingepland. Bij het kiezen van een locatie denken wij graag mee. Zo hebben wij foto’s gemaakt in leuke parkjes in Barendrecht, Rotterdam en Dordrecht. Een aantal dagen voor jullie fotoshoot controleren wij het weersverwachting om te kijken of de fotoshoot door kan gaan of verplaatst moet worden.

Heb je al een of meerdere kindjes? Dan zijn hun ook van harte welkom bij de zwangerschapsfotoshoot Rotterdam. Dit geldt uiteraard ook voor de aanstaande papa! Tijdens de fotoshoot zwangerschap Rotterdam worden er meerdere foto’s gemaakt. Er worden foto’s gemaakt van top tot teen maar ook ingezoomde foto’s (bijvoorbeeld van handen en buik). In de studio hebben wij een aantal accessoires, maar het is veel leuker om iets persoonlijks mee te nemen van de baby. Denk bijvoorbeeld aan zijn of haar eerste knuffeltje, outfit of een echo foto.

Afhankelijk van jullie pakketkeuze, is het mogelijk om van kleding te wisselen. Het is heel belangrijk dat jij jezelf goed voelt in je outfit en adviseren daarom om zelf kleding mee te nemen. Mocht je toch een aantal jurken willen lenen, dan kan dit uiteraard. In onze fotostudio hebben wij namelijk een aantal leenjurken beschikbaar. Onderaan dit blog hebben wij een aantal zwangerschap foto’s zowel van buiten en studio toegevoegd. Op ons instagram pagina worden regelmatig nieuwe foto’s toegevoegd van al onze fotoshoot. Wij delen echter nooit foto’s zonder toestemming! Willen jullie niet dat jullie foto’s op social media wordt gedeeld, dan kan je dit na de fotoshoot aangeven.

Lijkt het je ook leuk om een zwangerschaps fotoshoot Rotterdam te doen in omgeving Rotterdam of in onze studio in Barendrecht? Bekijk dan onze pakketten of stuur ons een bericht via het contactformulier.