Veel gestelde vragen newborn fotoshoot

Doen jullie ook fotoshoot aan huis?

Hoewel onze fotostudio gericht is voor newborn fotografie, doen wij de fotoshoot ook weleens aan huis. Bij een fotoshoot op locatie nemen wij zoveel mogelijk accessoires en achtergronden mee. Echter is het niet mogelijk om alles mee te nemen. Wij adviseren daarom om indien mogelijk de fotoshoot te laten doen in onze fotostudio. Hier hebben wij allerlei soorten accessoires en kunnen we makkelijker de decors aanpassen aan jullie wensen.

Is het niet koud in de studio?

Onze fotostudio heeft een aparte ruimte speciaal ingericht voor newborns. Dit ruimte warmen wij voor jullie komst goed op. Baby’s vinden de warmte heerlijk en slapen lekker door. 

Newborn shoot Rotterdam

Een newborn fotoshoot met een baby van nog geen twee weken oud… moet je dat als ouder wel willen? Laatste jaren is een newborn fotoshoot erg populair. Ook wij hebben al jaren ervaring met newborn baby’s en hebben al meer dan 300 newborns gefotografeerd. Veiligheid van jullie baby staat op het eerste plaats.

Onze newborn fotografe (zelf ook een moeder van twee jonge kinderen) is erg geduldig en weet hoe ze met een pasgeboren kindje om moet gaan. Het is belangrijk om aan te voelen wat een babytje wilt. Door de ervaring van de fotografe weet zij welke poses er mogelijk zijn en met haar creativiteit creëert ze een heel mooi eindresultaat!

Bij de newbornshoot kan er worden gekozen uit Basis of Premium newbornshoot. Bij een basis shoot worden enkel basis poses uitgevoerd. Dit zijn poses die makkelijker uit te voeren zijn en waar een baby niet hoeft te slapen. Willen jullie een niet al te uitgebreid fotoshoot, dan is dit het beste keuze. Bij de premium newbornshoot reserveren wij 3/4 uur voor een shoot newborn Rotterdam, zodat jullie baby diep in slaap kan vallen. Zodra een baby goed slaapt, zijn er heel veel poses mogelijk. Wat voor poses er uiteindelijk lukken, is erg afhankelijk van jullie baby. Wilt een baby een bepaalde houding niet aanhouden, dan proberen wij iets anders.

Via onderstaande instagram links kunnen jullie kijken naar verschillende poses en decors wat mogelijk is voor zowel Basis als Premium newbornshoot.

Onderaan dit pagina hebben we nog een aantal leuke foto’s toegevoegd van Omer Efe. Omer Efe kwam samen met zijn ouders vanuit Rotterdam voor een premium newborn fotoshoot in onze fotostudio. Ömer was nog maar 11 dagen oud tijdens de shoot newborn Rotterdam. Gelukkig is onze studio erg goed bereikbaar vanuit Rotterdam zodat het maar een korte reis voor hem was. Tijdens de newbornshoot Rotterdam hebben wij verschillende accessoires en decors gebruikt om voor Ömer unieke foto’s te maken. Ömer deed het erg goed tijdens zijn newbornshoot Rotterdam waardoor wij na afloop mooie foto’s voor de trotse ouders hadden. Binnen 2 weken na de Newborn shoot Rotterdam hadden wij de foto’s zorgvuldig maar op een natuurlijke wijze nabewerkt en een mooie fotoalbum gemaakt.

Willen jullie er zeker van zijn dat wij een plekje hebben voor jullie aanstaande baby? Reserveer nog tijdens je zwangerschap een plekje!