Vanuit Rotterdam kwam de kleine Ömer Efe met zijn ouders naar onze fotostudio voor een newbornshoot. Ömer was nog maar 11 dagen oud tijdens de fotoshoot. Gelukkig is onze studio erg goed bereikbaar vanuit Rotterdam zodat het maar een korte reis voor hem was. Tijdens de fotoshoot hebben wij verschillende accessoires en decors gebruikt om voor Ömer unieke foto’s te maken. Ömer deed het erg goed tijdens zijn newborn fotoshoot waardoor wij na afloop mooie foto’s voor de trotse ouders hadden. Binnen 2 weken na de fotoshoot hadden wij de foto’s zorgvuldig maar op een natuurlijke wijze nabewerkt en een mooie fotoalbum gemaakt.

Op zoek naar een kinderfotograaf Rotterdam? Onze fotostudio is eenvoudig vanuit Rotterdam te bereiken. Inmiddels hebben wij al meer dan 200 newborn baby’s mogen fotograferen. Onze baby fotografe is erg geduldig en weet hoe ze met een pasgeboren kindje om moet gaan. Het is belangrijk om aan te voelen wat een babytje wilt. Door de ervaring van de fotografe weet zij welke poses er mogelijk zijn en met haar creativiteit creëert ze een heel mooi eindresultaat!

Bekijk de voorbeelden van eerdere newborn fotografie shoots en reserveer nog tijdens je zwangerschap een plekje. Onze studio is goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Neem hier een kijkje op onze website om voorbeelden te zien van de leuke Newborn shoots die wij al hebben verzorgd.