Voor een cakesmash fotoshoot was in januari Reyyan langs onze fotostudio gekomen. Wij hebben speciaal voor haar een mooie flower thema klaargezet. De thema mogen de ouders zelf kiezen uit onze ruime selecties aan voorbeelden. Het is ook mogelijk om nog voor de cakesmash fotoshoot een mini familyshoot te boeken en na de cake smash shoot is het ook mogelijk om een bad sessie bij te boeken!

Tijdens de cakesmash heeft Reyyan lekker genoten van de cupcaketaart en tegelijkertijd hebben wij leuke foto’s gemaakt. Omdat kinderen erg onvoorspelbaar zijn, is er erg veel variatie in de foto’s bij een cakesmash fotoshoot. Dit resulteert vaak in leuke en grappige foto’s. Het komt weleens voor dat een kindje een taart niet lekker vindt, hier was bij Reyyan geen sprake van.

Wil je ook een leuke cake smash fotoshoot voor jouw kindje? Wij zorgen voor de taart, helium ballonen en de versieringen. Je kunt op basis van onze voorbeelden kiezen uit verschillende kleuren of thema die het beste passen bij jouw kind. Wij hebben ook elke maand een speciaal cakesmash dag. Tijdens de cakesmah dag is de fotoshoot goedkoper dan de reguliere prijs. Het is alleen niet mogelijk om een eigen thema te kiezen. Wij hebben speciaal voor dit dag een vaste thema dat wij zelf kiezen en een mooie cupcake taart dat bij de thema past.

Onze studio is goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Neem hier een kijkje op onze website om voorbeelden te zien van de leuke cakesmash fotoshoots die wij al hebben verzorgd.