Een Baby fotografie Rotterdam wordt vaak verward met een newborn fotoshoot. Door middel van dit blog bericht willen wij de verschillen uitleggen en meer informatie geven over een baby fotoshoot. Een babyshoot is mogelijk in onze fotostudio in Barendrecht of een buiten locatie naar keuze, bijvoorbeeld parkjes in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Dordrecht en omgeving. Bekijk onze prijzen en pakketten voor de mogelijkheden hiervoor. Het verschil tussen een babyfotograaf Rotterdam en newborn fotoshoot, is het leeftijd van een baby. Bij een newborn fotoshoot mag een baby niet ouder zijn dan 17/18 dagen. Dan zijn ze nog het meest flexibel en een echte newborn. Een baby fotoshoot is mogelijk vanaf 4 maanden oud. Is jullie baby jonger dan 4 maanden? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Kies je voor een babyshoot in onze fotostudio in Barendrecht, dan hebben wij heel veel accessoires beschikbaar hiervoor. Voor een baby fotograaf Rotterdam in de omgeving van Rotterdam, hoef je daarom niet ver te reizen. Ook bij een buiten fotoshoot nemen wij heel veel accessoires mee. Bij het kiezen van een locatie, denken wij graag mee en kennen veel locaties in omgeving Barendrecht en Rotterdam. Bij een Baby fotografie Rotterdam worden er grotendeels foto’s gemaakt van jullie baby. Ouders en oudere broers en/of zussen zijn ook van harte welkom bij de baby fotograaf Rotterdam! Willen jullie echter meer foto’s van jullie als gezin, kies dan voor een family fotoshoot.

Onderaan dit bericht hebben wij een aantal voorbeeld foto’s toegevoegd. Bezoek ook ons instagram pagina voor meer foto’s. Hier komen bijna dagelijk nieuwe foto’s. Dit gaat altijd met toestemming van ouders. Zonder toestemming plaatsen wij geen foto’s op social media!

Willen jullie ook een baby fotoshoot voor jullie kleine? Stuur ons een bericht via het contactformulier!